Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Halák a spol. dovolili Torontu víťazný zvrat, traja slovenskí útočníci bez bodu a s prehrami

NEW YORK - Hokejisti New York Islanders v bránke so Slovákom Jaroslavom Halákom prehrali v zápase zámorskej NHL v Toronte 3:4 po samostatných nájazdoch.
Zdroj: 27606
Zdieľajte:

Hoci "ostrovania" viedli 2:0 aj 3:2, domáci dostali duel do extračasu, resp. nájazdov a napokon ukoristili extrabod, keď jediným úspešným exekútorom nájazdu bol hneď na začiatku Tyler Bozak.

Halák zlikvidoval 28 striel Maple Leafs a mal vyše 90-percenentú úspešnosť zákrokov. Nedarilo sa Ottawe, ktorá doma prehrala s Tampou Bay 3:4. Útočník Senators Marián Gáborík nebodoval, v zostave Lightning stále absentuje zranený brankár Peter Budaj. Neuspel ani Detroit, ktorý na domácom ľade prehral s Buffalom 2:3 po predĺžení. Útočník Red Wings Tomáš Tatar nebodoval.

Prehru zaznamenal aj útočník Richard Pánik, ktorého Arizona doma prehrala s Calgary 2:5. Ani Pánik sa do kanadského bodovania nezapísal.

Prečítajte si aj

VIDEO Jurčov návrat do zostavy, s Kaneom a Anisimovom v druhom útoku

NHL:

New Jersey - Minnesota 2:4, Philadelphia - Columbus 2:1, Toronto - NY Islanders 4:3 pp a sn (za hostí J. HALÁK kryl 28 striel), Detroit - Buffalo 2:3 pp, Florida - Washington 3:2, Montreal - NY Rangers 3:2, Ottawa - Tampa Bay 3:4, Nashville - San Jose 7:1, Arizona - Calgary 2:5, Edmonton - Colorado 3:2 pp

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články