Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jágrov návrat na ľad je po tvrdom zákroku od súpera nejasný

PRAHA - Jaromír Jágr sa po zranení v sobotňajšom zápase českej WSM Ligy Kladno - Havířov (3:1) zotavuje v domácom prostredí. Slávneho českého hokejistu už v 3. minúte nešetrne narazil na mantinel útočník hostí Marek Sikora.
Zdroj: 27522
Zdieľajte:

Jágrovi po náraze zapadol jazyk, následne si pri páde na ľad udrel hlavu. Zostal bezvládne ležať na ľade, neskôr sa so zakrvavenou tvárou odobral za pomoci lekára na striedačku a stratil sa v útrobách štadióna. Ranu nad hornou perou mu zašili jedným stehom. Zákrok Sikoru zostal nepotrestaný. Podľa portálu iDnes.cz Jágr absolvoval vyšetrenie, ktoré nepotvrdilo žiadne vážnejšie zranenie. Momentálne sa zotavuje doma a nikto v klube zatiaľ nevie, či bude schopný nastúpiť v stredu v Českých Budějoviciach.

Prečítajte si aj

Higgs sa v Grazi cíti dobre, ale spomína na Banskú Bystricu: Na titul nezabudnem nikdy

Kladno kompletizuje sťažnosť na rozhodcov, ktorí Sikorov zákrok nepotrestali. Klubu sa okrem toho nepáčili niektoré ďalšie rozhodnutia. "Podľa trénerov boli v zápase ďalšie tri hraničné zákroky smerované na hlavu. Preto chceme, aby boli preskúmané," uviedol hovorca kladnianskeho klubu Vít Heral.

Fenomenálny hokejista nastúpil na svoj piaty zápas v druhej najvyššej českej súťaži po príchode z NHL. Po návrate do rodnej krajiny si pripísal štyri asistencie v rovnakom počte zápasov.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články