Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Skvelé správy: Novým trénerom Liptákov majster sveta z Göteborgu!

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Novým trénerom MHk 32 Liptovský Mikuláš sa stal majster sveta z Göteborgu.
Na snímke hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš.
Na snímke hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Novým trénerom MHk 32 Liptovský Mikuláš sa stal Marek Uram. Na trénerskej pozícii nahradí Pavla Paukovčeka, s ktorým vedenie liptovského klubu ukončilo spoluprácu pred pár týždňami. Uviedla to oficiálna webová stránka tipsportligistu.

Prečítajte si aj

Ramsayho trénerské praktiky: Nechodím k striedačke, keď tam tréner káže, prezradil brankár Konrád

Asistenta bude Uramovi robiť Juraj Halaj, ktorý túto funkciu zastával od začiatku prebiehajúcej sezóny. "Po odchode hlavného trénera A mužstva Pavla Paukovčeka sa vedenie a orgány spoločnosti mestského hokejového klubu dohodli na spolupráci s dvojicou trénerov Marek Uram a Juraj Halaj. Zodpovednosť za mužstvo do konca sezóny preberá po dohode Marek Uram a Juraj Halaj bude pôsobiť naďalej ako asistent trénera. Očakávame, že cieľ, ktorým je postup do play off, bude naplnený," uviedol Štefan Kuric, predseda predstavenstva MHk 32 Liptovský Mikuláš.

Držiteľ zlata z MS 2002 v Göteborgu začal sezónu na Liptove ako hráč, ale v januárovom zápase 36. kola proti Žiline si zlomil ruku a odvtedy nehrá. V doterajšom priebehu sezóny získal 29 bodov za 8 gólov a 21 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články