Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovákov čaká krst ohňom: Ako zvládnu boj s najväčším favoritom na zisk olympijského zlata?

PJONGČANG - Slovenská reprezentácia odštartuje hokejový turnaj v Južnej Kórei proti ruskému výberu. Zvládnu chlapci spod Tatier prvú previerku?
Zdroj: 27435
Zdieľajte:

„Zborná“ je podľa bookmakerov najväčší ašpirant na zlato (1,45)! Okrem kurzov na celkový triumf, skontrolujte širokú ponuku príležitosti na víťaza kanadského bodovania, najlepšieho strelca, umiestnenie jednotlivých mančaftov, štatistiky turnaja a podobne. Navyše si ostré súboje môžete spestriť s akčnými live stávkami a zabojovať o parádne výhry!

Ako sa uvedie v Pjongčangu tím trénera Craiga Ramsayho? Najväčšia tipérska komunita mu v tomto súboji neverí. Rovnako to vidí vo svojej analýze borec tremb1: „Nedávam veľkú šancu našim. Všetci poznáme ruskú náturu, aj za rozhodnutého stavu strieľajú góly a bavia sa hokejom. Problém zohranosti u ruského tímu nevidím, väčšina hokejistov je z Petrohradu a CSKA. Nebude to síce nejaký extra debakel, ale o 3 góly by to mali zvládnuť.“ Jeho tip? OŠ Rusko vyhrá v handicape -2.5 pri kurze 1.57!

Ešte nie ste súčasťou najväčšej komunity tipérov? Zaregistrujte sa, sledujte tisícky športových prenosov a užívajte si všetky skvelé výhody! Množstvo tipov od skúsených stratégov môžete nájsť v populárnej Tiket aréne. Nahliadnete do nej a necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite, získajte 5 EUR zadarmo a vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články