Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Detva je v laufe, svedčia o tom aj tieto štatistiky

DETVA - Hokejisti HC 07 Detva sú v posledných dňoch asi najpopulárnejším tímom Tipsport ligy.
Zdroj: 25877
Zdieľajte:

Nováčik vstúpil do sezóny veľmi zle a od jej začiatku sa drží na poslednej priečke, avšak posledné zápasy má vynikajúce. Zverenci Pavla Igríniho momentálne ťahajú skvelú sériu štyroch výhier za sebou, z posledných piatich duelov prehrali iba raz a práve táto bilancia ich v tabuľke posledných piatich kôl radí so ziskom dvanástich bodov na druhé miesto za Nitru, ktorá ich má trinásť. Navyše, práve s "Corgoňmi" hokejisti spod Poľany strelili počas tohto úseku najviac gólov, až dvadsať, inkasovali v dvanástich prípadoch.

Prečítajte si aj

Tréner Detvy Igríni ako ho nepoznáte: Z jeho hlášok budete plakať od smiechu!

Detva postupne porazila Liptovský Mikuláš (6:3), Nové Zámky (4:1), Poprad (2:0) a naposledy HC ´05 iClinic Banská Bystrica (6:5). Práve "barani" od rivala dostali v doterajších štyroch vzájomných dueloch dokopy iba päť gólov, včera v jednom stretnutí rovno spomínaných šesť.

Napriek tomu sú však Detvania so ziskom 33 bodov na poslednom mieste tabuľky. Na ôsme Nové Zámky strácajú bodov pätnásť, takže teoretická šanca na play-off desať kôl pred koncom, v ktorom je v hre tridsať bodov, ešte žije.

Prečítajte si aj

VIDEO Barani padli v Detve: 11 - gólová prestrelka a štvrté víťazstvo outsidera v rade

Najbližšie sa Detva predstaví v Žiline, následne hostí Trenčín a Košice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články