Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do bránky Popradu sa postaví známe meno: Prišla posila z Nových Zámkov

POPRAD - Tipsportligový klub HK Poprad angažoval skúseného brankára Vladimíra Kováča.
Zdroj: 27278
Zdieľajte:

"Pred koncom prestupového obdobia sme sa potrebovali poistiť na brankárskom poste a vytvoriť silný tandem. Veríme, že brankár Kováč je dobrá voľba. Alexei Ivanov je stále zranený a je otázne, ako sa vyvinie jeho situácia. Dúfam v jeho skoré uzdravenie," povedal pre oficiálnu stránku klubu riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

Prečítajte si aj

VIDEO Každým dňom to môže byť oficiálne: Jaromír Jágr sa rozohrá v tomto klube!

Kováč strávil posledných päť sezón v zahraničí. V ročníku 2012/2013 sa na tri roky upísal klubu VHL Sarjarka Karaganda, kde získal aj titul. Následne odchytal dva ročníky v bránke kazašských klubov. V aktuálnom ročníku pôsobil v Nových Zámkoch, za ktoré odchytal 23 duelov s 90,76% úspešnosťou zásahov.

"Posledný týždeň som mal ponuky od viacerých klubov, rozhodol som sa pre Poprad. Čakám, že si zachytám a pomôžem tímu hlavne v playoff, keďže Poprad tam pôjde určite a je dôležité mať vyrovnaných gólmanov. Dúfam, že sa medzi sebou potiahneme a pomôžeme tímu, aby sme prešli minimálne cez štvrťfinále," uviedol Kováč, ktorý by si mal odkrútiť premiéru už v nedeľu so Zvolenom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články