Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chceš byť originálny? TOP hokejové trofeje, poháre, medaily a diplomy, ktoré jednoducho musíš mať!

BRATISLAVA - Pre majiteľov firiem, organizátorov športových podujatí, školy a aj škôlky a milovníkov športu máme v ponuke ocenenie, ktoré môžu z každého hokejového zápasu urobiť nezabudnuteľnú udalosť.
Zdroj: 27138
Zdieľajte:

Vyrastá Vám doma nová hviezda v hokeji?

Žiaci a študenti nemusia medzi sebou súťažiť o to, kto má lepší prospech, ktorá trieda je v čom lepšie. Zorganizovať si hokejový turnaj môžete aj vo Vašej škole, prípadne usporiadať turnaj v ľadovom hokeji medzi školami.

Aby Vám pocity a spomienky vydržali čo najdlhšie môžete si ich pripomínať

Jedinečný diplom, alebo plaketa s motívom podľa Vášho výberu sa môže stať spomienkou na neopakovateľné chvíle, ktoré si budete pripomínať kedykoľvek na ňu padne Váš pohľad.

Nemusíte čakať na zápas, v ktorom sa ukáže kto je lepší. Úspechy, ale aj snahu svojej ratolesti môžete oceniť originálnou trofejou, alebo medailou

Nemusí to byť len za víťazstvo. Diplom za účasť v hokejovom zápase zvýši v každom dieťati sebavedomie a chuť do šport. V neposlednom rade si Váš malý reprezentant isto zaslúži mať vo svojej izbe pamiatku na svoj športový úspech, ktorá mu bude ešte dlhý čas pripomínať jeho veľký deň – a nie len jemu.

Trofeje, medaily, diplomy, ... čokoľvek z toho môže teraz zdobiť Vašu kanceláriu, ale aj detskú izbu.

Natrite to konkurencii a zvýšte renomé svojej spoločnosti

Firemné akcie môžu mať aj športový charakter. A nemusí to zostať len v rámci jednej spoločnosti. Zorganizovať hokejový zápas medzi viacerými spoločnosťami môže byť veľmi zaujímavý spôsob ako vyzvať konkurenciu do boja a ukázať tak kto je najlepší – pravdaže všetko v rámci fair play. Jasným dôkazom Vašej výhry nad inými sa môžete kedykoľvek popýšiť vystavenou trofejou v hale spoločnosti, alebo vo svojej kancelárii.

Trofeje, putovné poháre, medaily,...

Akékoľvek ocenenia z hokejového podujatia sú výbornou spomienkou na príjemne strávené chvíle. Vybrať si môžete z veľkého množstva tvarov, veľkostí a, ako sa na poriadne hokejové podujatie patrí, aj z rôznych farieb – zlatá, strieborná a bronzová.

Máte radi originalitu?

Motív plakety, diplomu či trofeje si môžete zvoliť podľa vlastnej vôle. Či už tam chcete, mať svoju podobizeň, fotku Vašej spoločnosti, alebo školy, alebo zvečnený víťazný gól je len na Vašom rozhodnutí.

Materiál

Vybrať si môžete z rôznych materiálov. Elegantné sklené prevedenie, ktoré sa bude perfektne vynímať všade kam ho dáte, alebo ocenenie z akrylu, ktoré odolá aj zvedavým a nezbedným rukám detí.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: pohare-bauer.sk, hokejovysvet

Diskusia

Podobné články