Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Buchtele sa vracia domov, do Česka má namierené aj ďalší hráč Slovanu

PRAHA - Český hokejový útočník Jan Buchtele bude po odchode zo Slovana Bratislava opäť obliekať dres Sparty Praha. S extraligistom sa dohodol na viacročnej zmluve.
Zdroj: 25767
Zdieľajte:

Dvadsaťsedemročný krídelník hral za pražský klub tri sezóny v rokoch 2014-2016 a krátko aj v závere minulého ročníka po angažmáne v Avtomobiliste Jekaterinburg. "V aktuálnej situácii som videl návrat do Sparty ako najlepšie riešenie. Po dvoch lapáliách v KHL mi už dobrodružstvá stačili," uviedol Buchtele, ktorý sa stal piatou výraznou posilou Sparty po príchodoch Jána Laca, Mareka Ďalogu, Zbyněka Micháleka a Richarda Jarůšeka. "V tejto chvíli mám pocit, že je ideálne byť v prostredí, kde sa mi darilo a kde cítim, že mám dobré hokejové zázemie," citoval ho portál iDnes.cz. Buchtele odohral za Slovan v prebiehajúcej sezóne 41 zápasov s bilanciou šesť gólov a päť asistencií.

Prečítajte si aj

AHL: Černák patrí medzi najväčšie hviezdy ligy, je jej tretím najlepším hráčom!

Vedenie Sparty sa netají záujmom priviesť zo Slovana aj ďalšieho českého útočníka Michala Řepíka. "Dlhodobo a veľmi podrobne sledujeme trh a nechceme priviesť do mužstva hráča iba preto, aby sme ukázali činnosť. O každom mene starostlivo diskutujeme s trénermi a členmi predstavenstva klubu," povedal športový manažér Sparty Michal Broš.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články