Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Mladý Švéd zahodil medailu: Tento príbeh má nečakané pokračovanie!

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na švédskeho hokejového mladíka, ktorý pred niekoľkými dňami odhodil po finálovej prehre (1:3) striebornú medailu do hľadiska? Tento príbeh má pokračovanie.
Zdroj: 26966
Zdieľajte:

Na majstrovstvách sveta do 20 rokov Lias Andersson nezvládol prehru svojho tímu vo finále a striebornú medailu hodil do publika. Tam ju chytil jeden z fanúšikov. Tento príbeh má však nečakané pokračovanie...

Prečítajte si aj

VIDEO Líder NHL prišiel o svojho najlepšieho obrancu

Bill Shaflucas je ten šťastný fanúšik, ktorý chytil odhodenú striebornú medailu. Teraz je opäť hitom zahraničných médií. Po krátkej oslave a fotografovaní s cennou medailou sa rozhodol, že najlepšie, čo s ňou môže spraviť, je vrátiť ju pôvodnému majiteľovi. Teda Liasovi Anderssonovi.

„Jeho rodina a priatelia ju budú určite chcieť vidieť, a tak som požiadal jedného z ochrankárov, či by som sa nemohol dostať ku švédskej striedačke a vrátiť ju niekomu z tímu,” opísal Bill Shaflucas, „Lias Andersson si ju nechcel vziať späť, tak som ju podal trénerovi. Jedného dňa ju bude chcieť a čo bude mať?”

Americký fanúšik na záver priznal, že si mohol celkom pekne zarobiť. „Jeden z kanadských fanúšikov mi za ňu sľúbil tisíc dolárov. Ale ja som sa rozhodol inak. Užil som si skvelý okamih a Lias Andersson bude podľa mňa postupom času rád, že sa mu tá medaila vrátila.” povedal šťastný fanúšik pre CTV News.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články