Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rusko v nekompletnej nominácii

a ruskej súpiske 23 hráčov, miesto nemajú Zajcev, Zubov a Kalinin
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ruská hokejová reprezentácia nastúpi v piatok na svoj úvodný duel na MS v Bielorusku proti Švajčiarsku s 23 hráčmi na súpiske. Do nominácie sa zatiaľ nezmestili obranca Nikita Zajcev a útočné duo Iľja Zubov, Sergej Kalinin.

Rusi pricestovali do dejiska šampionátu s 26 korčuliarmi. Po úvodnom zasadnutí direktoriátu MS 2014 oficiálne zaregistrovali 23. "Na súpiske máme ešte dve voľné miesta. Uvidíme, ako sa bude šampionát vyvíjať, či sa niekto zraní, alebo sa niečo iné stane. V zálohe máme ešte dve voľné miesta pre jedného útočníka a obrancu. Všetci títo chlapci zostanú s tímom po celý priebeh MS a budú čakať na svoju príležitosť," citoval portál R-Sport slová asistenta trénera Harijsa Vitolinša.

Rusi sa v Bielorusku budú pokúšať o odčinenie olympijského výsledku, keď na domácom turnaji v Soči obsadili piatu priečku, ktorá bola pre pre vedenie reprezentácie aj fanúšikov sklamaním. V základnej B-skupine, ktorej dejiskom je hlavná Minsk aréna, nastúpia Rusi okrem Švajčiarov ešte proti USA, Kazachstanu, Nemecku, Fínsku, Lotyšsku a domácemu Bielorusku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia