Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Konečne! Pánik skóroval po vyše dvojmesačnom pôste, spustil lavínu Chicaga

NEW YORK - Slovenský hokejista Richard Pánik pomohol v noci na stredu v zámorskej NHL svojím gólom k vysokému víťazstvu Chicaga 8:2 na ľade Ottawy.
Zdroj: 26218
Zdieľajte:

Bol to pre neho šiesty presný zásah v sezóne, prvý od 21. októbra, keď skóroval proti Arizone.

Dvadsaťšesťročný útočník otvoril v 19. minúte skóre duelu v Ottawe a rozbehol tak kanonádu "čiernych jastrabov". Pánik ukončil gólový pôst, ktorý trval dlhých 27 zápasov. Hlavnou postavou súboja bol Patrick Kane, ktorý prispel k triumfu gólom a štyrmi asistenciami, Nick Schmaltz nazbieral tri body (2+1), dva góly dal aj kapitán Blackhawks Jonathan Toews. Pánikov krajan Tomáš Jurčo, ktorého klub povolal z farmy, zatiaľ príležitosť nedostal.

Prečítajte si aj

VIDEO Posila v kabíne Dukly Trenčín: Prichádza hráč so skúsenosťami z NHL!

V ďalšom stretnutí Winnipeg v zostave s Markom Daňom vyhral na ľade Buffala 7:4. Edmonton so slovenským obrancom Andrejom Sekerom nestačil v Nashville na domácich Predators, ktorým podľahol tesne 1:2.

Hráči Calgary triumfovali na ľade Minnesoty 3:2 po predĺžení. Na svoj debut v drese Flames si ešte musí počkať slovenský útočník Marek Hrivík, ktorý po povolaní z farmy zatiaľ šancu v zostave kanadského klubu nedostal. Tampa Bay zdolala Carolinu 5:4 aj zásluhou hetriku Tylera Johnsona, Lightning stále chýba zranený slovenský brankár Peter Budaj.

NHL:
Buffalo - Winnipeg 4:7, Washington - Vancouver 3:1, Ottawa - Chicago 2:8 /PÁNIK za hostí 1+0/, Tampa Bay - Carolina 5:4, Minnesota - Calgary 2:3 pp, Nashville - Edmonton 2:1, St. Louis - Florida 4:7

Pozrite si aj

VIDEO V AHL padol neuveriteľný gól: Dá sa vôbec z tohto uhla skórovať?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články