Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Neuveriteľné: Americký útočník a bývalý hráč NHL bude hrať v tejto sezóne za šiesty klub!

BERN - Je len začiatok januára a americký útočník bude nastupovať vo svojom šiestom tíme.
Zdroj: 27021
Zdieľajte:

26-ročný americký útočník Jeremy Morin aktuálne podľa Die Südostschweiz trénuje s tímom druhej najvyššej švajčiarskej súťaže (NLB) SC Rapperswil-Jona Lakers, kde by mal čo nevidieť dostať kontrakt do konca sezóny.

Rodák z Auburnu sa na začiatku sezóny 2017/18 rozhodol odísť do Európy, kde podpísal kontrakt s účastníkom KHL Yugrou Chanty-Mansijsk, lenže v drese ruského mužstva nastúpil iba na tri zápasy.

Prečítajte si aj

Olympiáda neolympiáda: Švajčiari si počas nej usporadúvajú vlastné turnaje!

Zhruba v polovici decembra si bývalého hráča Chicaga Blackhawks kvôli zraneniam vo svojom tíme všimli zástupcovia SC Bern a taktiež ho pozvali na skúšku. V tej neuspel, odohral iba jediný duel NLA.Následne odišiel do ECHL, aby mal zápasovú prax. V drese celku South Carolina Stingrays stihol dve stretnutia (0+1) a na skúšku si ho zobral fínsky tím HPK Hämeenlinna. Nastúpil sedemkrát, získal štyri body, no taktiež nezískal stály kontrakt.

Prečítajte si aj

V NHL mu diváci ukradli prilbu a obliali ho pivom, teraz mieri do Švédska

Aby toho nebolo málo, tak piatym klubom, za ktorý Morin počas tohto ročníka nastúpil, bol HC Davos a to v rámci Spengler Cupu. Tam sa mu bodovo darilo, v štyroch stretnutiach vsietil až tri góly a na jeden prihral.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články