Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenská šestnástka nasúkala súperovi osem gólov

Wetzikon 29. decembra (TASR) – Slovenskí hokejoví reprezentanti do šestnásť rokov vyhrali vo svojom druhom stretnutí na Turnaji 4 krajín vo švajčiarskom Wetzikone nad Nemeckom vysoko 8:4.
Zdroj: 1512
Zdieľajte:

V sobotu čaká slovenských hokejistov o 10.00 posledný zápas na turnaji proti Fínsku.

Slovensko 16 8:4 Nemecko 16 (3:1, 4:0, 1:3)


Góly: 2. Mastič (Vernarec, Putala), 11. Lukošík (Patzelt, Krajč), 14. Kolenič, 22. Kolenič (Tvrdoň, Faith), 23. Haborák (Vernarec, Petráš), 24. Krajč (Šimko), 39. Petráš (Smidžár, Ketner), 42. Tvrdoň (Kolenič) - 18. Diebolder, 45. Samanski, 50. Elias, 59. Burghart.

hlas (zdroj: SZĽH):
Milan Sitár, tréner SR 16: "Hra bola porovnateľná s tým, čo sme hrali v prvom zápase proti Švajčiarom, ale musím chlapcov pochváliť, že lepšie dodržiavali herný systém a darilo sa im v zakončení. Nevyšla nám však tretia tretina. Ťažko povedať, či je to v kondičnej stránke, alebo či sa chlapci ku koncu jednoducho uspokojili, ale celkovo mám zo zápasu dobrý dojem, pričom dve tretiny sme hrali naozaj výborne. Večer ešte absolvujeme s chlapcami taktickú prípravu na sobotňajší zápas proti Fínom a verím, že podáme aspoň taký dobrý výkon ako proti Nemecku."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články