Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Fantastický oduševnený výkon našich mladých reprezentantov, dve tretiny však na výhru s Ruskom nestačili

ROCHESTER - Slovenskí reprezentanti do 20 rokov sa takmer perfektne naladili na blížiaci sa šampionát v Buffale.
Zdroj: 23771
Zdieľajte:

Slovensko malo výborný štart do stretnutia, keď už v piatej minúte otvoril skóre Adam Ružička. Hralo sa vo výbornom tempe, avšak obraz hry sa postupom času začal vyrovnávať.

Prečítajte si aj

VIDEO Vianoční hokejisti: Známi oslávenci narodení na Štedrý deň

V druhej tretine Rusko prebralo iniciatívu a bolo podstatne častejšie na puku. Slováci napriek tomu vynikajúco bránili a hokejistov súpera pred našu bránu poriadne nepúšťali. Zvládali osobné súboje a vytláčali "zbornu" k mantinelu, odkiaľ nehrozilo nebezpečenstvo. Navyše, Slováci čakali na šance. Jedna prišla počas presilovej hry. Po strele Ružičku do siete dorazil Zeleňák.

Tretie dejstvo pokračovalo presne rovnako, ako druhá tretina len s tým rozdiel, že ruský tím znížil. Krásnou strelou spomedzi kruhov sa prezentoval Svečnikov. Minútu a pol pred koncom riadnej hracej doby vyrovnal Rubtsov po krásnej individuálnej akcii, kedy prešiel okolo Féherváryho. Dve sekundy pred naplnením šesťdesiatej minúty išiel na trestnú lavicu Matejovič, Rusko ale presilovku v predĺžení nevyužilo a duel sa dostal až do nájazdov, ktoré sme nezvládli, za to Rusko až príliš dobre a preto sa teší z tesného víťazstva.

Prečítajte si aj

Súperi Slovenska na MSJ v príprave stopercentní, Kanada opäť svojho súpera rozbila

Rusko - Slovensko 3:2sn (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)

Góly: 42. Svečnikov, 59. Rubtsov – 5. Ružička, 26. Zeleňák (Ružička)

Samostatné nájazdy premenili: Elizarov, Abramov, Maltsev

Rusko: Berdin (Sukačjov) – A. Maltsev, Zaitsev, Samorukov, Makejev, Sjomin, Minulin, Elizarov, Knižov – Altjbarmakjan, M. Maltsev, Polodjan – Sokolov, Rubtsov, Abramov – Manukjan, Lipanov, Svečnikov – Kostin, Šolokov, Kajumov – Ivanov

Slovensko: Hrenák (Kostelný) – Hedera, Korenčik, Féherváry, Zeleňák, Matejovič, Fereta, Kmeč, Leško – Smolka, Kundrik, Kelemen – Buček, Ružička, Vybíral – Čacho, Marcínek, Krivošík – Liška, Jaško, Solenský

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články