Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dvadsiatka sa usadila v Rochestri, včera absolvovala prvý tréning

ROCHESTER - Slovenská reprezentácia do 20 rokov už je v americkom Rochestri, kde sa bude pripravovať až do 23. decembra na MSJ.
Zdroj: 26765
Zdieľajte:

Mladíci leteli v sobotu z Viedne do Toronta, odkiaľ sa autobusom prepravili do amerického Rochestru: "Leteli sme linkou Viedeň – Toronta s príletom o 14.25 hod. miestneho času. Priamo na letisku nás čakali hráči pôsobiaci v Kanade, s ktorými sme spolu nasadli do autobusu a prišli po zhruba dva a pol hodinách cesty do Spojených štátov,“ povedal manažér tímu Roman Ulehla, podľa ktorého bol presun bezproblémový.

Zverenci Ernesta Bokroša majú "stan" rozložený v hokejovom centre Bill Gray’s Regional Iceplex, ktoré ponúka štyri ľadové plochy. Spoločne s našimi hráčmi sa tam pripravujú aj Dáni a Rusi.

V Rochestri teda slovenskí reprezentanti strávia zhruba týždeň: "Program je taký, aký počas sústredenia na Slovensku. Dvakrát do dňa tréning, medzitým aj posilňovňa. S hráčmi máme, samozrejme, aj veľa mítingov, najmä čo sa týka taktiky a herného systému. Do toho ešte odohráme dva prípravné zápasy, 21. decembra prvý, 23. decembra druhý. Za sedem dní teda náročný program,“ vysvetlil manažér tímu.

Prečítajte si aj

VIDEO Ako USA vyhralo svoje prvé zlato na MSJ vskutku bizarným vlastným gólom Kanady

"Atmosféra je super. Chalani, ktorí sem prišli zo zámoria, priniesli novú energiu do tímu. Porozprávali sme sa s nimi, povedali, čo majú nové, no a teraz sa už plne sústreďujeme na tréning,“ povedal útočník Alex Tamáši.

„Musím povedať, že zatiaľ je všetko v poriadku. Aj hráči pôsobiaci v Kanade a Spojených štátoch sú zdravotne v poriadku,“ dodal na záver Roman Ulehla.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články