Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Späť na ľad: Dvaja známi veteráni sa vracajú do zápasového diania

BRATISLAVA - Kanaďan Darren Haydar a Švéd Per Ledin sa vracajú späť na ľadové plochy.
Zdroj: 26659
Zdieľajte:

38-ročný krídelník Darren Haydar ukončil kariéru po sezóne 2015/16, ale minulý týždeň sa rozhodol ešte skúsiť, ako mu to na ľade pôjde a dokonca už má za sebou aj prvé stretnutie. Jeho nový zamestnávateľ Dundas Real McCoys hrá kanadskú súťaž ACH, kde v prvom zápas Haydar získal dva body (1+1).

Rodák z mestečka Milton počas kariéry v NHL nastupoval za Colorado, Atlantu a Nashville. Veľa toho odohral v AHL, kde sa dvakrát tešil z majstrovského titulu, ale šťastie skúšal aj v Európe. Pôsobil v Nemecku, Chorvátsku a Rakúsku.

Prečítajte si aj

ONLINE z KHL: Dinamo Minsk - HC Slovan Bratislava

Švédsky útočník Per Ledin je ešte o rok starší. 39-ročný hráč počas kariéry doma nastupoval za tímy IF Björklöven, Luleå HF, Färjestad BK a HC 71. Rok hrával za Salzburg, v minulej sezóne nastupoval vo Švajčiarsku v Lausanne a na hosťovaní v druholigovom Red Ice. Cez sviatky si odskočil na Spengler Cup do Davosu. V sezóne 2008/09 to skúšal v zámorí, v NHL si za Colorado Avalanche zahral len tri zápasy. Ledin bude v tomto ročníku hrávať za tím účastníka SHL, Karlskrona HK.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články