Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kuriózna situácia v NHL: Blues nemali druhého brankára, stal sa ním jeden z fanúšikov!

ST. LOUIS - Jeden z fanúšikov Blues dostal predčasný vianočný darček. Stal sa náhradným brankárom svojho obľúbeného tímu.
Zdroj: 26281
Zdieľajte:

Stalo sa tak v zápase zo štvrtka na piatok. Majiteľ permanentky, Tyler Stewart, sa stal náhradným brankárom tímu St. Louis Blues. Absolvoval predzápasovú rozcvičku a sledoval prvú tretinu zápasu proti Dallasu zo šatne.

Dvadsaťpäťročný bývalý mládežnícky hokejista podpísal jednodňový skúškový kontrakt po tom, ako sa zranil Carter Hutton počas ranného rozkorčuľovania. Blues okamžite povolali Ville Hussoa zo San Antonia, no ten nestihol prísť pred začiatkom zápasu.

A tak Stewart začal zápas ako dvojka pre Joea Allena. "Bol to ako splnený sen," povedal Stewart po zápase.

Prečítajte si aj

VIDEO Chára bodoval pri zničujúcej výhre Bostonu, brilantný Budaj treťou hviezdou

Husso dorazil päť minút pred koncom prvej tretiny a nahradil Stewarta. Ten sa tak mohol vrátiť na svoje miesto na tribúne. Predtým sa ale stihol porozprávať s viacerými hráčmi, vrátane hviezdy Tarasenka. "Byť pri tom, ako tréner Mike Yeo rozpráva pred zápasom bolo niečo špeciálne," pochválil sa 25-ročný fanúšik Blues.

Stewart hrával hokej za Saint Louis University. Vo štvrtok po práci dostal telefonát od zastupiteľov klubu z NHL a večer už bol členom tímu s číslom dresu 98. Pri rozcvičke sa mu aj podarilo zneškodniť niekoľko striel: "Bolo to niečo, na čo nikdy nezabudnem. Bol to môj vianočný darček."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články