Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Gáboríkova noc! Lepšie si to už načasovať ani nemohol

NEW YORK - Marián Gáborík dosiahol méty 400 gólov a 800 bodov v NHL proti klubu, v ktorom svoju kariéru v zámorí odštartoval.
Zdroj: 26572
Zdieľajte:

Slovenský hokejista Marián Gáborík dosiahol v noci na stredu v zámorskej NHL dve významné méty - jubilejný 400. gól a 800. kanadský bod. Dvomi presnými zásahmi v tretej tretine prispel k víťazstvu Los Angeles Kings nad Minnesotou Wild 5:2. Gáborík, ktorý sa koncom novembra vrátil na ľad po dlhej rekonvalescencii, dosiahol oba míľniky v zápase proti svojmu bývalému klubu.

Tomáš Tatar prispel asistenciou k triumfu Detroitu nad Winnipegom 5:1. Red Wings aj vďaka dvom gólom Švéda Gustava Nyquista prerušili sériu siedmich prehier. New York Islanders v bránke bez Jaroslava Haláka prehrali na ľade Tampy Bay Lightning 2:6. Brayden Schenn sa podieľal hetrikom na víťazstve St. Louis v Montreale 4:3.

NHL
Columbus - New Jersey 1:4, Detroit - Winnipeg 5:1 /za domácich Tatar 0+1/, Montreal - St. Louis 3:4, Pittsburgh - New York Rangers 3:4, Tampa Bay - New York Islanders 6:2, Dallas - Nashville 2:5, Colorado - Buffalo 2:4, Los Angeles - Minnesota 5:2 /za domácich Gáborík 2+0/, Vancouver - Carolina 3:0, Vegas - Anaheim 4:3 pp a sn

Prečítajte si aj

VIDEO Boston zvrat nedotiahol do konca, Chára trafil od modrej
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články