Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan cestuje na náročný päťzápasový trip, Zankovec zobral 26 hráčov vrátane najnovšej posily

BRATISLAVA - Hokejisti HC Slovan Bratislava prvýkrát počas svojho pôsobenia v KHL odohrajú v rámci jedného tripu až päť stretnutí. Niečo podobné ich navyše čaká aj začiatkom budúceho roku.
Zdroj: 26368
Zdieľajte:

Zverenci Eduarda Zankovca sa predstavia proti súperom z vlastnej konferencie, takže v hre bude pätnásť veľmi dôležitých bodov. Už dnes o 16:00 čaká "belasých" zápas proti Dinamu Riga, v utorok o 17:00 sa predstavia na ľade Torpeda Nižnij Novgorod, vo štvrtok ich v rovnakom čase čaká Severstaľ Čerepovec. Ďalšie dva zápasy sa uskutočnia v Moskve. V sobotu o 15:30 proti Spartaku a v pondelok o 17:30 zas s miestnym Dynamom.

Prečítajte si aj

Sedláček Dinamo Riga KHL.Najzaujímavejšie prestupy dňa (2.12.)

Tréner Zankovec zobral na trip 26 hráčov - 3 brankárov, 8 obrancov, 15 útočníkov. Cestuje už aj nový český brankár Jakub Sedláček, pre zranenia však doma ostala dvojica Ivan Švarný & Tommi Taimi.

Hráči Slovanu na tripe: Štěpánek, Sedláček, Kožiak – Ebert, Sersen, Černý, Bačík, Voráček, Després, Barker, Meszároš – Boychuk, Skalický, Šťastný, Hecl, Řepík, Buchtele, Mikúš, Hrnka, Sádecký, Sloboda, Viedenský, Réway, Sherbatov, Genoway, Kašpar

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články