Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Najzaujímavejšie prestupy dňa (1.12.)

BRATISLAVA - Prvý decembrový deň priniesol niekoľko zaujímavých hráčskych výmien.
Na snímke zľava Lukáš Kašpar (Slovan), brankár Jakub Sedláček a Kristaps Sotnieks (Dinamo) v hokejovom stretnutí KHL med
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Marek Mazanec odchádza zo Slovanu Bratislava do New Yorku Rangers.

Prečítajte si aj

FOTO Mazanec opúšťa Slovan, vybral si ho tím z NHL!

To, o čom sa včera špekulovalo, je dnes realitou. Švédsky útočník Andreas Thuresson ukončil svoje pôsobenie v Kunlune Red Star a zamieril do Švajčiarska, kde sa stal posilou tímu SCL Tigers.

Český brankár Jakub Sedláček začal aktuálny ročník v tíme HK Mountfield Hradec Králové, ale posledných niekoľko týždňov pôsobil v talianskom mužstve HC Bolzano hrajúcom nadnárodnú EBEL ligu, kde dnes skončil. Zároveň sa špekuluje o pôsobení v Rusku, nemusí to byť klub KHL. Nahradí ho skúsený Fín Pekka Tuokkola, ktorý dorazil z domáceho KeuPa HT. V Bolzane pôsobí aj bývalý brankár HKM Zvolen Matt Climie.

Hokejistu Vancouveru Canucks Dereka Dorsetta zapísal klub na listinu zranených hráčov, pričom jeho návrat na ľad je nepravdepodobný. Dokonca sa hovorí o predčasnom konci kariéry. (TASR)

Prečítajte si aj

30-ročný útočník Vancouveru Canucks pravdepodobne kvôli zdravotným problémom ukončí kariéru

Prvý a jediný austrálsky útočník v histórii NHL mení dres. Washington Capitals Nathana Walkera zaradil na waiver listinu, odkiaľ si ho dnes stiahol Edmonton Oilers. Rodák z waleského Cardiffu v minulosti nastupoval aj za Vítkovice, Sydney Ice Dogs či v AHL alebo ECHL.

Tampa Bay Lightning zaradila na waiver listinu Chrisa DiDomenica, ktorý len pár dní dozadu prišiel z Ottawy Senators.

Iiro Pakarinen sa taktiež ocitol medzi voľnými hráčmi na waiver liste. Poslal ho tam Edmonton Oilers.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: eliteprospects.com, TASR

Diskusia

Podobné články