Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Martin Štajnoch má nový klub, rozhodol sa pre návrat do Európy!

SALZBURG - Slovenský hokejový obranca Martin Štajnoch po predčasnom konci v Jugre Chanty-Mansijsk zamieril do nadnárodnej EBEL.
Zdroj: 25520
Zdieľajte:

V utorok sa dohodol na spolupráci s rakúskym klubom EC Red Bull Salzburg. Štajnoch už v utorok predpoludním trénoval s novými spoluhráčmi, debut v drese Salzburgu by mal absolvovať vo štvrtkovom dueli proti EHC Black Wings Linz. "Pricestoval som sem v pondelok z Bratislavy s mojou rodinou a už sa teším na prvý zápas v drese Red Bulls. Som zvedavý, ako sa mi bude dariť, je to pre mňa nová krajina, nová liga a samozrejme nové mužstvo. Nepoznám tu žiadneho hráča, to ale nie je problém. Videl som už v nedeľu zápas Salzburgu vo Viedni a som pozitívne prekvapený z úrovne hry," citoval slová 27-ročného beka portál erstebankliga.at.

Prečítajte si aj

FOTO Bondra manažérom All Star tímu Tipsport ligy, organizátori predstavili dresy

So Štajnochom vedenie Jugry rozviazalo zmluvu pred týždňom, predtým ho už dvakrát umiestnilo na listinu nechránených hráčov. V prebiehajúcej sezóne odohral za tím z Chanty-Mansijska 21 zápasov, v ktorých nazbieral tri asistencie. Ďalšie tri stretnutia absolvoval v ruskej Vyššej hokejovej lige (VHL), v mužstve Rubinu Ťumeň si pripísal päť bodov (3+2). Štajnoch v minulosti okúsil KHL i v drese Slovana Bratislava, medzitým hral v českej extralige za Pardubice a Hradec Králové.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články