Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chára a Cehlárik sa postavia hviezdam NHL: Sleduj NAŽIVO slovenské duo v boji s úradujúcim majstrom!

BRATISLAVA - Boston s Cehlárikom a Chárom sa predstaví na domácom ľade proti úradujúcemu majstrovi z Pittsburghu. Medvede v posledných troch vzájomných zápasoch pred vlastnými fanúšikmi vyhrali. Zopakujú to opäť?
Zdroj: 26298
Zdieľajte:

Tučniakov v doterajšom priebehu sezóny trápi defenzíva, ktorá patrí k najhorším v lige. Užite si atraktívne stretnutie v priamom prenose na TV Tipsport!

Ako vidí tento súboj najväčšia tipérska komunita? Až 46 % percent jej členov verí Penguins, 32 % stratégov očakáva remízu a na strane Bruins stojí 22 % tipérov. KubaKrtek vo svojej analýze napísal: „Domáci tím je v miernej nevýhode kvôli zraneným hráčom. Pittsburgh má čo doháňať, keď v poslednom zápase na svojom ľade nestačil už druhýkrát na Chicago. Verím viac hosťujúcemu celku,“ vyjadril sa k výhre hostí v rámci stávky bez remízy (kurz 1,86). Necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov na TV Tipsport, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články