Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na mapu NHL pribudne ďalší klub: Tieto mestá prejavili záujem!

HOUSTON - Majiteľ basketbalového klubu NBA Houston Rockets prejavil záujem o získanie licencie Národnej hokejovej ligy (NHL).
Zdroj: 26183
Zdieľajte:

Tilman Fertitta vo štvrtok oznámil, že je otvorený možnosti dostať do Houstonu aj hokejový klub. Zdôraznil, že to musí byť dohoda, ktorá bude výhodná pre všetky zainteresované strany. "Veľmi sa zaujímam o možnosť priniesť NHL do Houstonu, ale bude to musieť byť dohoda, ktorá bude výhodná pre moju organizáciu, mesto, fanúšikov NHL v celom regióne a Radu guvernérov NHL," citovala agentúra AP Fertittu, ktorý vlastní basketbalový klub Houston Rockets od septembra tohto roku. "Sme iba na začiatku analýz aké možnosti máme, ale tešíme sa na dôkladný rozbor."

Prečítajte si aj

VIDEO Fín Taimi má opustiť Slovan, vracia sa do známeho prostredia!

Majiteľ Rockets sa už stretol aj s komisárom NHL Garym Bettmanom, s ktorým hovorili o tom, čo by mohol Houston priniesť profilige. Houston ešte v NHL klub nemal, ale má hokejové dedičstvo. V tíme Houston Aeros hral v rokoch 1972-1978 Gordie Howe spolu so svojimi synmi Markom a Martym. Okrem Houstonu prejavili záujem o NHL aj mestá Quebec a Seattle.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články