Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Majka Demitrová otvorene: Len toto jediné ma stále trápi!

BRATISLAVA - Už šesť rokov uplynulo od tragickej leteckej udalosti, pri ktorej zahynul slovenský hokejista Pavol Demitra.
Zdroj: 25896
Zdieľajte:

Majke Demitrovej robia najväčšiu radosť jej deti. Zarka sa venuje atletike, starší Lucas už medzičasom nastúpil aj za futbalovú reprezentáciu SR 15 ročných.

Prečítajte si aj

FOTO Takto budú vyzerať dresy krajín na olympiáde: Páči sa vám ten slovenský?

Mama dvoch detí sa k veľkej tragédii už z pochopiteľných dôvodov nechce vracať. Je však jedna vec, ktorú nevie pochopiť a neustále ju trápi. "Snažím sa byť len pri deťoch, ale možno v spojitosti s Paľom… Vlastne som tu nejakým spôsobom po ňom ostala. Doteraz však neviem ten záujem verejnosti nejako stráviť. Tých fanúšikov, ktorí stále na neho nezabudli. Mám to zatiaľ v sebe celé také neuchopené.

Ak sa Paľo na to pozerá zhora, tak určite krúti hlavou, že čo to spôsobil! On je z toho určite totálne… no, jednoducho nechápe. Keby sme mu s deťmi vyrozprávali, že čo sa tu na Slovensku stalo, ako ľudia na neho spomínajú, nechápal by rovnako ako ja. Vždy sa cítil ako normálny človek, nikdy o sebe neuvažoval ako o nejakom nadčloveku. Takže to, že na neho ľudia nezabúdajú a že im chýba, by ho veľmi prekvapilo. Rovnako sa to snažím pochopiť aj ja," vyznala sa Majka, ktorá je nesmierne hrdá na svoje deti, ktorých otec ostáva súčasťou. „My toto nikdy nijakým spôsobom nemáme šancu zmazať. Paľo je naša minulosť a nejako cez naše duše aj prítomnosť,“ dodala na záver rozhovoru pre dalito.sk

Majka by však nerada opäť otvárala staré rany. "Už by som chcela prehodiť list. Nechať Paľka odpočívať v pokoji a nechať aj náš život nejako plynúť. Odmietla som zdvorilo zopár novinárov, keď som už naozaj mala pocit, že nemám o čom hovoriť, lebo sa už nechcem vracať k už zodpovedaným otázkam," uviedla.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: dalito.sk, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články