Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hororové správy z Ruska: Rozhodcu KHL našli zakrvaveného a v bezvedomí v letiskovom autobuse!

MOSKVA - S hrôzostrašnou novinkou prišiel fínsky webový portál Iltalehti.fi. Rozhodcu Pavla Komarova mali nájsť dokrvaveného a zmäteného v letiskovom autobuse v Moskve.
Zdroj: 25810
Zdieľajte:

Rozhodca Kontinentálnej hokejovej ligy mal byť na ceste do Novgorodu. Tam ale neodletel. Vodič letiskového autobusu ho totiž našiel na zadných sedadlách zbitého do bezvedomia.

Ruské médiá prišli s informáciami, že Komarov spadol a udrel sa do hlavy. Lekárske správy ale tvrdia, že zranenia zavinil úder tvrdým predmetom do zadnej časti hlavy. Komarov má fraktúru lebky a je hospitalizovaný v nemocnici.

Pozrite si aj

VIDEO Hurikán menom Winnipeg Jets: 3 góly za 34 sekúnd položili Penguins na kolená!

Špekulácie rozvírili i správy o tom, že mal Komarov v opitom stave obťažovať ženy. To ale vyvrátila jeho manželka, ktorá s rozhodcom telefonovala 20 minút pred odletom.

Všetko nasvedčuje tomu, že išlo o plánovaný útok. Komarov sa vôbec nemal objaviť v autobuse, nakoľko mal VIP letenky. Zaujímavé je i to, že jeho batožina bola odstránená z lietadla ešte pred odletom samotného lietadla.

K celému incidentu sa už vyjadrila i KHL: "Zatiaľ o celej udalosti nevieme veľa. Našťastie je mimo ohrozenia života. Mrzí nás, že ho dlhšiu dobu neuvidíme na ľadovej ploche," vyjadril sa k celej situácii vedúci rozhodcov KHL Alexei Anisimov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články