Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Coffman: Vytváram si šance v každom zápase, ale nedarilo sa mi v koncovke

ZVOLEN- V 13. Kole hokejovej Tipsport ligy si na zvolenskom ľade zmerali sily hokejisti HKM Zvolen a MHK32 Liptovský Mikuláš. V prvom vzájomnom zápase na Liptove vyhral Zvolen 3 : 0 a tri body si pripísal aj dnes na domácom ľade, hoci hostia trikrát viedli nakoniec sa tešili hokejisti HKM po výhre 5 : 3. Tak ako na Liptove aj dnes strelil víťazný gól Zvolena útočník Tomáš Török . Mužom zápasu sa však stal Tim Coffman, ktorý k dvom gólom pridal aj asistenciu.
Zdroj: 25614
Zdieľajte:

Prečítajte si aj

Michal Sersen sa po zranení rozohrá v HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Dvojgólovým strelcom Zvolena sa stal Tim Coffman, ktorý najskôr vyrovnával na 2 : 2 a na konci zápasu pečatil skóre do prázdnej brány. „Pre mňa to bol celkom dobrý zápas. Na začiatku mi pár minút nešli nohy, ale dostal som sa do toho. Často som bol pri puku a vždy, keď som mal puk na hokejke vedel som čo s ním, takže to bolo dobré,“ hodnotil zápas americký útočník.

Pre Zvolen to nebol jednoduchý zápas, čo potvrdil aj muž zápasu. „Trikrát sme prehrávali, stále sme museli doťahovať, takže to bolo náročné, ale niektoré zápasy počas sezóny musíte vyhrať aj tak, že stále doťahujete a nám sa to dnes podarilo,“ nechal sa počuť Coffman.

Coffman je hráčom, ktorý si dokáže vytvoriť gólové príležitosti v každom zápase, ale doteraz mal smolu pri zakončení, ktorú sa mu konečne podarilo prelomiť. „Vytváram si veľa gólových šancí v každom zápase, ale z nejakého dôvodu sa mi nedarilo skórovať. Dnes sa mi podarilo dať dva góly, takže som veľmi rád,“ povedal Tim Coffman.

Takisto si tento šikovný útočník vyslúžil ocenenie pre najlepšieho hráča zápasu. „Je pekné byť ocenení,“ povedal na margo ceny pre najlepšieho hráča Coffman.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články