Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Odčiní Bystrica prehru so Žilinou na ľade silných Košíc? Vychutnaj si aj ty NAŽIVO šláger našich elitných tímov!

KOŠICE - Súboj z čela tabuľky hokejovej Tipsport Ligy postaví proti sebe vo veľkom šlágri ašpirantov na celkový triumf Košice a Banskú Bystricu.
Zdroj: 7038
Zdieľajte:

Posledné štyri vzájomné zápasy vyhrali Barani. Ovládnu aj piate stretnutie za sebou? Sledujte všetky priame prenosy z tipsportligového kolotoča na TV Tipsport!

Favoritom najväčšej tipérskej komunity v tomto meraní síl sú Oceliari (kurz 2,05), ktorým verí viac ako päťdesiat percent tipérov. Myslíte si, že zvíťazia? Tipér s nickom Deviatak2016 vo svojej analýze napísal: „Keď to zhrniem, tak už len štatisticky posledné vzájomné zápasy vyhrali Barani a v predchádzajúcich 11 spoločných dueloch nepadlo viac ako 5 gólov. Výsledky Košíc sú ako na hojdačke a bystrická púť v Lige majstrov sa skončila víťazne. Séria východniarov na domácom ľade sa už raz musí zastaviť. Nič nebráni ostrieľaným Baranom získať dôležité body!“ Tip? Výhra hostí a padne maximálne 5 presných zásahov v kurze 4,02. Čo tipujete vy?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články