Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brankár Marek Laco prehovoril o kurióznom góle: Puk som stratil medzi divákmi!

ZVOLEN – V piatkovom jedenástom kole hokejovej Tipsport ligy na seba narazili tímy HKM Zvolen a HK Nitra. V zápase, v ktorom mali Nitrania blízko k trom bodom po štyroch prehrách sa nakoniec museli uspokojiť s dvoma bodmi. V 24. minúte otváral skóre hosťujúci Krištof, na ktorého presný zásah domáci reagovali kurióznym gólom Hraška z vlastnej obrannej tretiny. Do kabín po druhej tretine však odchádzali hostia z Nitry s dvojgólovým náskokom zásluhou Copa a Mikúša. V záverečnej časti hry Zvolen dobýjal bránu súpera, keď najskôr nevyužil dvojminútovú početnú prevahu o dvoch hráčov, ale následne domáci dokázali vyrovnať stav stretnutia zásluhou Obdržálka a Drgoňa. Duel dospel do samostatných nájazdov, v ktorých boli úspešní len hosťujúci hráči a zvíťazili 3:4. V bránke Nitry nastúpila nová posila Marek Laco.
Zdroj: 25470
Zdieľajte:

Brankár hostí svoj tím viackrát podržal a ukázal, že môže byť dobrou náhradou za Hartzella. „Som rád, že sme vyhrali, aj keď je škoda, že ešte tri minúty pred koncom sme vyhrávali 3:1 a nakoniec sme vyhrali až po nájazdoch, ale je to víťazstvo, takže som spokojný“, hodnotil zápas brankár hostí.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Hokejisti na Instagrame: Emotívna rozlúčka Lašáka či Call of Duty naživo!

Napriek dobrému výkonu dostal Laco aj kuriózny gól, keď ho z vlastnej obrannej tretiny prekvapil Peter Hraško. „Ja som ten puk stratil medzi divákmi a potom, keď som ho zbadal už bolo neskoro, takže ten gól padol z mojej nepozornosti a chlapcom sa za to ospravedlňujem,“ popísal kuriózny gól zo svojho pohľadu Marek Laco.

Po predchádzajúcich nevydarených výsledkoch v Nitre dúfajú, že dnešné víťazstvo pre nich bude impulzom k lepším výsledkom. Myslí si to aj brankár Laco. „Každé víťazstvo poteší, ale je to len malá časť, sezóna je dlhá, takže treba ísť ďalej od zápasu k zápasu a zlepšovať sa,“ zakončil Laco.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články