Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brittain proti Trenčínu kvôli trestu nenastúpi: Je to prehnané, ale rozhodnutie rešpektujem, hovorí

BANSKÁ BYSTRICA - Kanadský útočník Josh Brittain si v stretnutí jeho HC ´05 iClinic Banská Bystrica proti Dukle Trenčín pre trest nezahrá.
Zdroj: 25185
Zdieľajte:

Rozhodla o tom Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja, ktorá 27-ročnému útočníkovi vystavila stopku na jedno stretnutie za faul v hre, ktorý prišiel na ľade Nitry. Za úder hlavou Brittain dostal päť minút, plus trest do konca stretnutia.

Prečítajte si aj

Vieme prví: Toto je dôvod odchodu a nové pôsobisko Nathana Robinsona!

Samotný šikovný útočník z rozhodnutia nadšený nie je, ale rešpektuje ho. Nám sa ako jediným podarilo získať jeho exkluzívne vyjadrenie, ktoré prinášame v nezmenenej (okrem prekladu z angličtiny do slovenčiny) forme.

"Myslím si, že je trochu veľa, že prídem o ďalší zápas. Prajem si, aby som mohol byť na ľade a mohol pomôcť spoluhráčom. Chápem však zmysel pravidla a uloženie trestu za úder hlavou. Avšak, myslím si, že pri rozhodovaní o pozastavení je dôležité, aby sa uplatňovalo logické usudzovanie. Stalo sa to v prvej tretine posledného ligového zápasu, o ktorý som už prišiel a teraz prídem o ďalšie stretnutie. Hráč súpera navyše ani nebol zranený. Moja absencia v zápase proti Trenčínu je teda pre mňa sklamaním. Ako som už spomenul, chcel by som byť na ľade a pomáhať spoluhráčom. Mám však šťastie, že som nedostal dlhší trest. Odpykám si toto pozastavenie činnosti a vrátim sa ešte silnejší," veľmi ochotne sa pre náš portál vyjadril Josh Brittain.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články