Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Peter Bondra v ohrození, Ovečkin prekonal storočný rekord

WASHINGTON - Alexander Ovečkin vstúpil do sezóny v úžasnej streleckej forme.
Zdroj: 25294
Zdieľajte:

Výbornú formu má na začiatku sezóny ruský kanonier Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin. V domácom súboji s Montrealom Canadiens (6:1) vsietil štyri góly a dosiahol už druhý hetrik v ročníku a 19. v kariére. V historickej tabuľke strelcov sa posunul na 22. miesto s 565 gólmi. V počte hetrikov vyrovnal klubový rekord Slováka Petra Bondru. Po hetriku v otváracom zápase zaznamenal v sobotu ďalší, čo sa nikomu nepodarilo 100 rokov.

Prečítajte si aj

VIDEO Pánik chladnokrvne zakončil: Hálak sa v bráne tešil z víťazstva!

Jeho skvelé predstavenie videli naživo aj členovia rodiny. "Vždy, keď za mnou prídu moja manželka so sestrou, dosiahnem hetrik. Musím ich prehovoriť, aby išli so mnou aj do Tampy," smial sa po zápase šťastný Ovečkin. Jeho schopnosti vyzdvihol spoluhráč z obrany Karl Alzner: "Dáte mu centimeter priestoru a hoci robíte to najlepšie, čo sa dá, nefunguje to."

Premiéru v drese Capitals absolvoval Nathan Walker, prvý Austrálčan v NHL. Lepší debut si ani nemohol želať, k demontáži Montrealu prispel gólom. "Nemám slov, je to pre mňa neskutočný moment a zážitok," povedal Walker.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články