Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Začínate so športom? TOTO nesmie chýbať nadaným a uznávaným hráčom!

BRATISLAVA - Šport je vzrušujúcou aktivitou, ktorej súčasťou sa ročne stáva niekoľko tisíc mladých a talentovaných ľudí. Možno aj vy patríte medzi vyvolených, u ktorých sa prejavujú prvé náznaky v danom odvetví športu. Človek nikdy nevie, a aj práve z vás môže vyrásť hviezda svetového formátu v hokeji, o ktorej sa bude písať, čítať a hovoriť v printových médiách.
Zdroj: 25269
Zdieľajte:

Všetko si to ale vyžaduje svoj čas, pretože len málokedy sa zo dňa na deň dokážete prepracovať k elitám, ktoré „zahviezdili“ na vysokých bradlách. Aj tu vám môže byť nápomocná trpezlivosť a chuť.

Vaša úloha v športe

Ste na začiatku svojej športovej cesty, takže nemusíte vedieť všetko, ale musíte sa začať učiť. Na začiatok by sa vám možno zišla malá prednáška o antidopingu, ktorý sa dnes stáva viac než dôležitou súčasťou každého športu.

To znamená zabezpečenie toho, aby hokejisti súťažili v športe na základe vlastného talentu, tvrdej práce a odhodlania, bez toho, aby si zvolili používanie špeciálnych liekov alebo metód na zvyšovanie svojej výkonnosti. Vaša úloha v športe je zaujať prirodzeným talentom a schopnosťami, ktoré sú odzrkadlením tvrdej práce.

Robiť správne rozhodnutia

Zamyslite sa nad tým, ako máte radi šport a čo pre vás znamená. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte teraz, bude mať vplyv na to, ako dobre vám to neskôr pôjde. Uvedomte si, že šport je prirodzená aktivita, v ktorej môžete vynikať na základe vlastného úsilia, ktorým môže byť aj pravidelné cvičenie so špeciálnym činkovým setom.

Osobná zodpovednosť

Hokejista alebo futbalový hráč, každý z nich musí mať silnú osobnosť, ktorá ho bude viesť správnym smerom a k vytúženému cieľu. To, akým spôsobom sa k nemu dopracujete, dnes už nie je nepodstatné.

Ako pri každej jednej činnosti, aj tu máte osobnú zodpovednosť za svoje činy. Profesionálna dráha hokejového hráča môže začať tréningom na ľade v rannom detstve, no neskôr si musíte svoje svaly či silu zvyšovať a upevňovať činkami, ktoré sú určite lepšou cestou, než nepovolené doplnky.

Ak prídete na to, že je pre vás akýkoľvek šport dôležitý, nezabudnite, že si musíte nájsť aj správny spôsob, cestu a metódu na dosiahnutie úspechu v ňom. Akonáhle sa nad tým zamyslíte, možno vám to s týmito radami pôjde ľahšie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: PR článok

Diskusia

Podobné články