Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tvrdé slová adresované na Jágra: Spoluhráč z repre mu povedal svoje!

CALGARY - Klub NHL Calgary Flames v stredu oficiálne predstavil svoju čerstvú posilu Jaromíra Jágra a hneď na jeho adresu sa ozval jeho spoluhráč z reprezentácie Aleš Hemský.
Zdroj: 25220
Zdieľajte:

Hemský povedal na rovinu, čo si každý o Jágrovi myslí

„Všetko, čo má, je hokej. Je to také zábavné 45-ročné dieťa, na toľko rokov sa, samozrejme, necíti. Má priateľku, ale nikdy nebol ženatý. Nevyskúšal si teda druhú stranu života. Ostatní hráči v NHL majú rodiny a deti, kvôli ktorým v noci často nemôžu zažmúriť oka. Jágr sa sústredí len na hokej, čo je pre neho obrovská výhoda. Do karát mu hrá aj to, že je zdravý. Nikdy nemal veľké problémy, a to je ďalší veľký dôvod, prečo stále hrá,“ povedal o Jágrovi Hemský.

Prečítajte si aj

VIDEO Rozplakal celý štadión, hráči Edmontonu si uctili statočného policajta!

Napriek tomu, že už stratil rýchlosť, ktorú kedysi mal, má Jágr podľa Hemského v talóne veľkú výhodu. „Je to rešpekt, ktorý pred ním ostatní majú. Môže vystrašiť veľa protihráčov len preto, že je to Jágr. Veľa mladíkov si povie: Wau, tento chlap je neuveriteľný. Preto môžu dostať strach hrať tvrdo proti nemu,“ dodal Čech Hemský.

Český hokejový veterán po podpise ročnej zmluvy s "plameňmi" vyhlásil, že vždy bolo jeho túžbou hrať za tím z Kanady. "Pre české médiá som už povedal, že na 99,9 percenta bude toto moja posledná sezóna v NHL. Chcel by som si jeden deň povedať, že som počas kariéry hral aj za kanadský klub," uviedol bývalý hráč Pittsburghu, Washingtonu, NY Rangers, Philadelphie, Dallasu, Bostonu, New Jersey a Floridy, ktorý načne už svoju 24. profiligovú sezónu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nova.cz

Diskusia

Podobné články