Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Reklama na Tipsport ligu v Nitre

NITRA - Nie nadarmo bol tento zápas označený ako šláger kola. Súboj tretieho so štvrtým v tabuľke priniesol divákom bohatý hokejový zážitok.
Zdroj: 25039
Zdieľajte:

Už štatistiky pred ôsmym kolom Tipsport ligy napovedali, že môžeme očakávať zaujímavý duel. Domáca Nitra zatiaľ v domácom prostredí nestratila ani bod, na strane hostí však stál Poprad, ktorý neprehral štyri zápasy v rade.

Úvodné buly ukázali, prečo je doma Nitra tak úspešná. Mathieu Corbeil už od začiatku pocítil ofenzívu corgoňov. Skóre však otvárali kamzíci. Presilovku v šiestej minúte využil Vandas. Dokonca tretiny však stihli taktiež využiť početnú výhodu domáci a zásluhou Pauloviča bol stav zrovnaný.

Veľkou aktivitou sršilo mužstvo spod Zobora celý zápas, no vždy len doťahovali jedno gólovú stratu, to sa im však podarilo urobiť hneď tri krát. Tradične plný štadión v Nitre sa tak dočkal pokračovania skvelého zápasu.

V predĺžení Poprad držal svoj puk v obrannom pásme Nitry neskutočné tri minúty, gól z toho však nebol a po dvoch obrovských šancách na druhej strane sa to nepodarilo ani Nitre.
Rozuzlenie prišlo v nájazdoch. V rozstrele sa podarilo rozhodnúť Svitanovi a kamzíci tak putujú domov s dvoma bodmi.

Prečo ale reklama na hokej? Aj keď je naša liga často podceňovaná, dnes sme mohli vidieť nesmierne vyrovnaný rýchly hokej, ktorý mal pri dohrávaní súbojov náboj zápasov play off. Krásnym spestrením bola nádherná sólová akcia Michala Vandasa, či infarktové predĺženie a čerešničkou na torte sa stali nájazdy. Spokojní môžu byť aj diváci, pretože práve tento zápas dnes odvysielala slovenská televízia a tak si aj nezaujatý fanúšik mohol vychutnať kvalitný športový zážitok.


Hráč zápasu: Kandidátov by bolo hneď viacero, mohli by sme si vybrať domáceho Pauloviča, či brankára hostí Corbeila, no titul hráča zápasu si rozhodne zaslúži Michal Vandas, za svoj bravúrny druhý gól v zápase.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články