Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Toronto je pripravené na novú sezónu: Toto sú tri najväčšie opory tímu!

BRATISLAVA - Toronto Maple Leafs je už pripravené na sezónu 2017-18. Ktorí hráči budú v tejto sezóne kľúčoví?
Zdroj: 25090
Zdieľajte:

Toronto ide do novej sezóny s veľkým očakávaním. Klub má veľa mladých hráčov a v minulej sezóne boli celkom úspešní. Ich tréner sa však bude spoliehať najmä na túto trojicu.

1. Patrick Marleau

Veterán, ktorý odohral takmer 1500 zápasov v NHL, bude patriť k najväčším oporám ofenzívy. Patrick Marleau odohral 19 sezón v drese San Jose Sharks. S Torontom Maple Leafs podpísal kontrakt na tri roky. Sám sa vyjadril, že sa už nevie dočkať štartu novej sezóny. Tento 38 - ročný kanonier sa v Toronte opäť stretol s koučom Mikeom Babcockom, pod ktorého vedením získal s Kanadou zlato na ZOH 2010 i 2014.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Hokejisti na Instagrame: Skvelý Oktoberfest či bojovníci na Pevnosti Boyard

2. Auston Matthews

Matthews sa stal základným kameňom pri prestavbe "javorových listov". Je to elitný hráč s úžasným ťahom na bránku. Zdá sa, že je hladný po góloch a opäť budeme svedkami skvelej sezóny, gólov či individuálnych akcií. V minulej sezóne strelil 40 gólov a pridal 29 asistencií. Nesmieme zabudnúť na skvelý debut tohto hráča v NHL. Ten v hokejovej bitke o Ontário zavesil štyri góly, čo sa doteraz nepodarilo žiadnemu z hráčov NHL. A tak sa opäť raz prepisovala história.

3. Frederik Andersen

Frederik Andersen je najdôležitejším hráčom celého tímu. Brankár, ktorý sa narodil v Dánsku, je zaradený do najvyššej pozície z jedného dôvodu. Je to najlepší brankár, ktorého Toronto môže mať. Je kľúčom k úspechu "javorových listov". Ak je zdravý a všetko ide ako má, je veľmi pokojný a stabilný. Celému tímu dodáva silu zvíťaziť.

ANKETA: Ktorý z týchto hráčov získa v novej sezóne NHL viacej bodov?

  • Patrick Marleau

    21%

  • Auston Matthews

    79%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články