Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šišovskému návrat po zranení vyšiel výborne. Sám som bol prekvapený, ale cítil som sa dobre

ZVOLEN - V piatkovom kole hokejovej Tipsport ligy sa stretli HKM Zvolen a MsHK Žilina. Tieto dva tímy majú spoločných viacero vecí. Na lavičke Žiliny pôsobí ako asistent trénera bývalý hráč a tréner HKM Zvolen Andrej Podkonický. V drese žilinských „vlkov“ bojuje takisto aj bývalý kapitán HKM Michal Juraško, ktorý ale pre zranenie v dnešnom zápase na ľade chýbal. Naopak v tíme HKM Zvolen pôsobí bývalý útočník Žiliny Matúš Matis. Nemôžeme zabudnúť ani na trénera HKM Zvolen Petra Mikulu, ktorý strávil nejaký čas aj na lavičke Žiliny. V zápase, ktorý sa skončil vydretým víťazstvom HKM Zvolen 3:2 po samostatných nájazdoch, otváral skóre útočník Zvolena Peter Šišovský, ktorý sa v zostave objavil po dlhšej absencii zavinenej zranením.
Zdroj: 25085
Zdieľajte:

Strelec otváracieho gólu si nemohol želať lepší návrat do zápasového diania. Už v prvých minútach na ľade sa strelecky presadil, keď pred bránou dorazil strelu Michala Chovana a otvoril skóre zápasu. „Pred zápasom som sa trochu aj obával, že čo to so mnou spraví, predsa som nehral skoro dva mesiace, ale cítil som sa celkom dobre, z čoho som bol aj dosť prekvapený. Navyše na začiatku sa mi podarilo streliť gól, potom zo mňa opadol stres a hralo sa mi lepšie, lebo som bol uvoľnenejší. Som spokojný najmä s víťazstvom, aj keď po nájazdoch, ale víťazstvo nás určite všetkých teší a teraz nás to musí nakopnúť, pretože začiatok sezóny nebol vôbec dobrý,“ hodnotil zápas Šišovský.

Po dlhom nepríjemnom zranení sa cítil relatívne dobre a na ľade ho bolo vidieť. „Tešil som sa na zápas po dlhej dobe. Bol som v očakávaní, čo to rameno spraví, ale myslím si, že zatiaľ to drží super a dúfam, že to takto bude pokračovať a nedôjde k nejakému obnoveniu zranenia. Je pravda, že v závere zápasu som dostával mierne kŕče, ale to sa dalo čakať,“ ozrejmil svoje pocity počas zápasu.

Zvolen dnes mohol získať aj plný bodový zisk, čo potvrdil aj krídelník prvej formácie. „Myslím si, že po vyrovnaní v druhej tretine sme hrali dosť u nich v pásme a mali sme väčšiu prevahu. Ja som aj v šatni hovoril, že je len otázka času, kedy ten zápas zlomíme, ale bohužiaľ sme nedali gól navyše, tak sme si to museli vybojovať až v nájazdoch.“

V zápase bolo dosť veľa vylúčených hráčov. V prvej tretine boli častejšie na lavici hanby Zvolenčania, ale v druhej tretine sa to otočilo. „Zápas začal tak, že sme mali 3 oslabenia, museli sme sa brániť, čo nás pribrzdilo. Aj vyrovnávajúci gól sme dostali v oslabení. Potom sme boli aktívnejší, tak sme si vybojovali aj presilovky, ale chýbalo tam viac streľby, niekedy sme až príliš kombinovali, ale dúfam, že sa z toho poučíme a v ďalších zápasoch budeme viac strieľať,“ zakončil rozhovor pre náš portál Peter Šišovský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články