Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dočká sa konečne Nitra aj na ľade súpera? Sledujte prestížny šláger z Košíc!

KOŠICE - Hokejistom Nitry domáce prostredie vyhovuje, pod Zoborom sú zatiaľ stopercentní. Iná káva je to však vonku – iba dva body a skóre 7:16 z troch zápasov. Dočkajú sa Corgoni konečne prvých troch bodov na ľade súpera?
Zdroj: 25040
Zdieľajte:

V 7. tipsportligovom kole zavítajú ku tabuľkovému konkurentovi z Košíc. Nemôžete byť na štadióne? Sledujte atraktívne stretnutie v priamom prenose na TV Tipsport!

Čo očakávajú od tohto súboja borci z najväčšej tipérskej komunity? Až 93 % tipérov je presvedčených o výhre domácich v kurze 1,80. Rovnako to vidí aj martin128 vo svojej analýze. „Mladíci z dvadsiatky hrajú výborný hokej a Nitra proti ním minie množstvo síl. Ak do toho zarátam aj nasledujúcu cestu do Košíc, hráči to budú mať náročné. Oceliari majú kvalitný tím, doma zaknihovali 3 výhry a remízu. Naopak Corgoni vonku ešte v základnej dobe nezvíťazili. V Trenčíne dostali štvorku a od Žiliny debakel 4:10. Košičania podľa mňa získajú tri body.“ Čo tipujete v ostrom meraní síl vy?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získavajte atraktívne odmeny!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tipsport

Diskusia

Podobné články