Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Frustrovaní hráči a tréner Říha: Bude Jágr vykúpením Slovana?

KHL
BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava nestačili v stredajšom zápase KHL na AK Bars Kazaň, ktorému na domácom ľade podľahli 3:6. Po zápase padlo pár ostrých slov na hlavu trénera Miloša Říhu a skloňoval sa aj možný príchod Jaromíra Jágra.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Miloš Říha je zo vzniknutej situácie zúfalý, hráči sú flustrovaní a vykúpenie z celej situácie by mohol priniesť Jaromír Jágr, ktorý stále nemá zamestnávateľa a najnovšie prezradil, že by mal záujem hrať v KHL.

O možnom prestupe sa vyjadril aj tréner bratislavského Slovana Miloš Říha. „To prečo sa o tom bavíme? Ja by som na to vedel odpovedať, ale nemôžem. Keď niekomu dáte slovo, tak to nejde, však že. On určite čaká na NHL. Počká, keď začne táto súťaž a potom sa bude rozhodovať pre Európu. Tak ako to povedal, jeho druhou prioritou sú olympijské hry. Chce sa na ne pripraviť, ale nevie, v ktorom mužstve,“ dodal Miloš Říha.

Vyjadrenie hráčov po prehranom zápase s AK Bars Kazaň

Ivan Švarný, obranca Slovana: "Zápas sa mi veľmi ťažko hodnotí. Zranenia sa stávajú aj iným tímom, na to sa nedá vyhovárať, ale ten náš výkon... Totálna frustrácia."

Radek Smoleňák, autor tretieho gólu Slovana: "Zápas nebol z našej strany úplne zle rozohraný. Súpera sme dostali na koňa tým, ako sme hrali. Boli tam aj pozitívne veci, ale ak inkasujete šesť gólov, tak je ten zápas jednoducho zlý. Čo sa týka vylúčení, samozrejme, rozhodcovia nám v tom nepomáhajú, no je to najmä o našej nedisciplinovanosti. Súboje hráme na pol plynu a s hokejkou. Nie je to o trénerovi, či rozhodcoch, ale o nás samých."

Juraj Mikúš, autor prvého gólu Slovana: "Neboli sme dostatočne agresívni pred našou bránkou. Dali sme šťastný druhý gól na 2:1, také góly sa často nevidia, mohli sme to upokojiť, vzápätí sme inkasovali... Je to škoda, ťažko sa mi k tomu vyjadruje. Zápas bol minimálne dve tretiny hrateľný, v tej tretine sme trochu vybuchli."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, šport.sk

Diskusia

Podobné články