Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hohmann zažil najdlhších sedem sekúnd života, Lassila takmer nedohral kvôli spoluhráčovi

BANSKÁ BYSTRICA - Šláger štvrtého kola Tipsport ligy sa hral pod Urpínom, kde pricestoval celok HC Košice. Domáci hráči zvíťazili 2:1.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V Banskej Bystrici sa síce očakával ofenzívnejší hokej, ako nakoniec bol, ale o zaujímavé momenty núdza nebola. Už v prvej minúte otvoril skóre Cason Hohmann, na začiatku druhého dejstva nebol uznaný gól Hričinovi, pretože ho dosiahol nohou.

Prečítajte si aj: VIDEO Bezmocní Novozámčania sa naďalej trápia, Barani v šlágri privítali Košice

Po druhom presnom zásahu domácich, ktorý v presilovke strelil Josh Brittain, sa zdalo, že HC ´05 iClinic Banská Bystrica si záver postráži, no ešte prišla dráma. Ladislav Nagy totiž v hre piatich proti trom znížil.

HC Košice vygradovali svoj tlak v úplnom závere. Sedem sekúnd pred koncom išiel na trestnú lavicu Cason Hohmann. Zostávajúci čas hostia využili naplno, ďalší puk do siete nakoniec nedostali: "Na trestnej lavici som sa cítil veľmi skleslo. Našťastie pre mňa, spoluhráči zostávajúcich sedem sekúnd ubránili a vďaka tomu sme zápas vyhrali. Chcel by som sa preto chlapcom v tíme aj takto poďakovať," povedal 24-ročný útočník z texaského Arlingtonu dostávajúci od trénera Vladimíra Országha čím ďalej, tým viac priestoru v zostave.

Trošku kuriózny moment prišiel tri minúty pred koncom, pretože Ján Brejčák si po prerušení hry robil poriadok pred vlastnou bránou a jedného zo súperov poslal na ľade tak nešťastne, že ten spadol na fínskeho brankára Banskobystričanov: "Neviem presne, čo sa stalo nado mnou, ale zrazu som narazil prilbou o ľad a udrel som si tvár. Nestalo sa mi ale nič vážne. Našťastie som zápas dohrať mohol," hovoril Teemu Lassila, nad ktorého okom sa ocitla ranka a práve z nej sa pustila krv. Jan Lukáš už mal na hlave masku, keď sa majster sveta vracal späť na svoje pracovisko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články