Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chovan: Toto víťazstvo nás musí nakopnúť

V zápase s Detvou si hokejisti Zvolena na domácom ľade pripísali tesné víťazstvo 5 : 4. Po návrate sa po prvýkrát v súťažnom zápase predviedol fanúšikom domáci útočník Michal Chovan, ktorý si v zápase pripísal jeden gól a asistenciu.
Zdroj:
Zdieľajte:

Produktívny útočník Michal Chovan si v zápase s Detvou pripísal prvý gól v sezóne, keď vyrovnával na 3 : 3. „Vedeli sme, že to bude ťažký zápas. Je to derby, a to nemá favorita, tak ako aj v zápasoch s Banskou Bystricou. V prvých dvoch kolách mala Detva dobré výsledky, zatiaľ čo tie naše boli katastrofálne, takže sme boli pod väčším tlakom ako oni hlavne v hlavách Človek má potom aj ťažšie nohy, ale toto víťazstvo s takýmto zvratom nás musí nakopnúť a verím, že teraz to už pôjde“, hodnotil zápas Chovan.

Zápas sa hral pred slušnou kulisou, čo si pochvaľoval aj zvolenský útočník. „Je to super, že na prvý domáci zápas prišlo toľko ľudí. Boli úžasní a ďakujeme im a dúfam, že takto budú chodiť aj ďalej a my sa im budeme snažiť odvďačiť dobrou hrou a kvalitnými výsledkami.“

S príchodom Detvy do extraligy vzniká ďalšie derby pre Zvolen, keď okrem Banskej Bystrice pribudli Zvolenu derby zápasy s Detvou. „Jasné, je to podobné derby ako s Bystricou, takže je to pekné. Myslím, že ľudia si prišli na svoje. Padli góly po našich chybách, ale otočili sme to a je to pre nás dôležité víťazstvo a musí nás nakopnúť.“

„Detva nás prekvapila tým, že potrestala každú našu chybu. Vedeli sme, že budú hrať na brejky. My sme do toho dali všetko, otočili sme to a teraz nás to musí nakopnúť,“ uzavrel Michal Chovan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/ Matej Babic

Diskusia

Podobné články