Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kytnár – Prvé dva zápasy nám vôbec nevyšli a body sme už skutočne potrebovali

V treťom kole hokejovej Tipsport ligy sa na zvolenskom zimnom štadióne konalo historicky prvé derby medzi Zvolenom a Detvou. Nováčik súťaže štyrikrát vyhrával, ale nakoniec vyhral Zvolen 5 : 4. Rozhodujúci gól strelil 20 sekúnd pred koncom stretnutia Milan Kytnár.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Po prvých dvoch nevydarených zápasoch sa Zvolenčania po prvýkrát v sezóne predstavili doma v derby zápase s Detvou. Potrebovali zvíťaziť, čo sa im nakoniec po divokom priebehu aj podarilo.

„Máme veľkú radosť z tohto víťazstva. Dá sa povedať, že je to radosť dvojnásobná, pretože to bolo víťazstvo v domácom derby zápase s Detvou. Celý zápas sme doťahovali náskok súpera a na konci sa to otočilo v náš prospech. O to viac si toto víťazstvo vážime“, hodnotil po zápase strelec víťazného gólu Kytnár.

V prvých dvoch zápasoch to zo strany Zvolena nebolo vôbec dobré, čo si uvedomuje aj Milan Kytnár. „Prvé dva zápasy nám vôbec nevyšli, ale hodili sme to už za hlavu. Stále tam však bola cítiť určitá nervozita, pretože tie body sme dnes skutočne potrebovali. Hrali sme doma a zvíťazili sme v derby s Detvou“, povedal zvolenský center.

Zápas sa hral vo vynikajúcej atmosfére, k čomu prispeli oba tábory fanúšikov. Toto derby si prišlo na zvolenský štadión pozrieť viac ako 4 000 divákov. „Oba fanúšikovské tábory dnes boli vynikajúce. Všetci sme ich na ľade cítili. Ďakujeme naším fanúšikom, že prišli a podporili nás“, pochvaľoval si atmosféru zápasu Kytnár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/ Matej Babic

Diskusia

Podobné články