Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Konrád si musel vypiť pohár horkosti až do dna, nemohli ho vystriedať, Venera: Naša chyba

PLZEŇ - Konrád dostal v Plzni desiatku, nemohol striedať, Venera: "Naša chyba"
Zdroj: hc-olomouc.cz
Zdieľajte:

Na utorkový zápas 3. kola českej hokejovej extraligy HC Škoda Plzeň – HC Olomouc (10:0) nebude v dobrom spomínať Slovák Branislav Konrád. Brankár hostí inkasoval desať gólov z 36 striel a utrpel jednu z najhorších prehier v kariére.

Konrád, ktorého považujú za jedného z najlepších brankárov v českej extralige, zažil v Plzni nevydarený večer. Kalich horkosti si pritom vypil až do dna. Po deviatom góle ho chceli tréneri vystriedať, lenže nemohli. Jeho náhradník Jiří Matoušek síce zaujal miesto medzi žŕdkami, ale nakoniec musel zostať Konrád v bránke. Matoušek mal totiž čierne nohavice rovnako ako hráči Plzne a rozhodcovia ho vrátili späť na striedačku. "Bola to naša chyba, ale čia konkrétne, to neviem. Ale zistím si to, to sa nebojte," povedal pre hokej.cz tréner hostí Zdeněk Venera.

Prečítajte si aj: Bondra prispel gólom k triumfu Chicaga na turnaji nováčikov v Traverse City

Konrád už vstúpil do zápasu smoliarsky. V 5. minúte zle zastavil nahodený puk a ten zamieril do bránkoviska. Prvú strelu Straku ešte v páde zastavil, ale Mertl pohodlne napálil puk do odkrytej bránky. Tréner však nevinil slovenského brankára za debakel, pod vysokú prehru sa podľa neho podpísalo celé mužstvo. "Myslím si, že výsledok hovorí za všetko. Plzeň nás úplne jednoznačne spláchla. Nehrali sme vôbec svoju hru smerom dopredu, ani sme dobre nebránili, výkon bol vo všetkom zlý," citoval Veneru klubový web.

Hetrikmi sa v domácom drese blysli Tomáš Mertl a Dominik Kubalík, obaja pridali aj asistenciu. "Výsledok je pre Olomouc hrozne krutý. Nám tam spadlo všetko, na čo sme siahli. Z našej strany skvelý výkon," pochvaľoval si tréner Plzne Jiří Hanzlík.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články