Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Súboj banskobystrických odchovancov nebol, Buc musel prehltnúť desiatku, Maione sa proti Tappare neradoval

BANSKÁ BYSTRICA - V utorkových zápasoch bolo k videniu mnoho bývalých hráčov HC ´05 iClinic Banská Bystrica momentálne pôsobiacich v kluboch po celej Európe.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Najväčšiu pozornosť mal pútať mikrošláger medzi Litvínovom a Hradcom Králové, keďže v tíme Vervy pôsobí Tomáš Matoušek a na opačnej strane dvojica Tomáš Zigo - Mislav Rosandič. Prvý menovaný sa ale do zostavy ani v treťom kole nedostal, má totiž zdravotné problémy, ktoré si privodil ešte v príprave.

Litvínovčania aj bez neho zvíťazili 3:0. Zigo nastúpil v štvrtej formácii, Rosandič bol písaný ako siedmy obranca. Pred HK Mountfield Hradec Králové je to najhorší vstup do sezóny v histórii klubu, pretože v troch zápasoch nezískal ani bod.

V českej Extralige ešte ostaneme, nakoľko Dávid Buc musel spoločne so spoluhráčmi prehrýzť horkú pilulu. Jeho Olomouc dostal od Plzne poriadny debakel, "indiáni" vyhrali 10:0! Samotný Buc zahodil dve veľké šance a raz sedel na trestnej lavici.

Smutný ostal aj Kanaďan Mathew Maione, ktorý znova nastúpil v prvom obrannom páre pred slovenským brankárom Denisom Godlom. KalPa Kuopio inkasovala proti súperovi HC ´05 iClinic Banská Bystrica v základnej skupiny Ligy majstrov - Tappare Tampere - iba jediný raz, no nedala ani jeden gól, takže z toho bola prehra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články