Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Čínske občianstvo prijalo šesť Kanaďanov, v hre sú aj skúsenosti z NHL

PEKING - Hneď šesť kanadských hráčov sa rozhodlo prijať čínskej štátne občianstvo, čo ich oprávňuje reprezentovať túto krajinu. Všetci sa na začiatku tohto ročníka stali hráčmi tamojšeiho účastníka KHL Kunlunu Red Star.
Zdroj: fangfaction.com
Zdieľajte:

Najznámejším z tejto partie je 32-ročný krídelník Brandon Yip, ktorý odohral 190 stretnutí NHL (32+30) za Colorado Avalanche, Nashville Predators a Phoenix Coyotes. Rodák z kanadského mesta Maple Ridge má na konte 103 stretnutí v AHL a v nemeckej DEL-ky strávil predošlé tri sezóny. V roku 2015 oslavoval s Adlerom Mannheim titul.

26-ročný center Cory Kane strávil minulý ročník v českom Třinci, pred tým hrával AHL aj NCAA. Greg Squires je americké pravé krídlo, ktoré dva posledné roky hralo za švédske Örebro HK, predtým to skúšal aj v druhej nemeckej lige, kde sa mu bodovo darilo.

Prečítajte si aj: VIDEO Srdciar Bacashihua: Rozhovor v novom klube absolvoval v šiltovke majstrov, chce pomáhať skúsenosťami

Druhú polovicu tvoria ešte menej známi hráči, ktorí prišli prevažne z univerzít. Brankár Derek Dun, obranca Brayden Jaw a útočník Luke Lockhart.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter.com

Diskusia

Podobné články