Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štartuje hokejový kolotoč: Sledujte Tipsport Ligu NAŽIVO a uhádnite majstra!

BRATISLAVA - Hokejový kolotoč na Slovensku štartuje! Nová sezóna Tipsport Ligy začína už dnes a vy môžete byť pritom prostredníctvom priamych prenosov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Otvárací zápas postaví proti sebe veľkých rivalov – Banskú Bystricu a Nitru. Kto sa bude radovať v repríze minuloročného finále? Nenechajte si ujsť kvalitné súboje z nového tipsportligového ročníka a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Vlani sa z trofeje radovali hráči Banskej Bystrice. Podarí sa Baranom titul obhájiť? Proti budú predovšetkým hokejisti Nitry a Košíc. Na triumf si však brúsia zuby aj ďalšie celky. Kto zažije nezabudnuteľnú sezónu? Nahliadnite do bohatej ponuky kurzov z Tipsport Ligy TU!

Borec minko2805 poslal na tiket hneď tri zápasy z úvodného kola. Vo svojej náloži za 100 EUR má výhru Baranov, Oceliarov aj Bryndziarov. Budú mu naklonené hviezdy a zinkasuje peknú sumičku? Prelistujte sa aj k ďalším zaujímavým výberom v populárnej Tiket aréne a nechajte sa inšpirovať!

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Zaregistrujte sa a vychutnajte si napínavé hokejové duely v sezóne 2017/2018 naživo na TV Tipsport. Navyše k tomu získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články