Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košický rodák sa zmluvne dohodol už so svojim siedmym slovenským ligovým klubom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Slovenský hokejový útočník Gabriel Spilar bude v kariére pokračovať v klube MHk 32 Liptovský Mikuláš. Trojnásobný majster Slovenska sa s Liptákmi dohodol na otvorenej zmluve. Informáciu priniesla stránka hokej.sk.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Spilar bol v predsezónnom období na skúške v HK Poprad, no dres "kamzíkov" napokon neoblečie. S vedením klubu z Liptova sa dohodol na zmluve, ktorá mu v prípade zaujímavejšej ponuky dovolí odísť. "Ak budem hrať dobrý hokej a budem pre tím prínosom, tak môže prísť aj nejaká ponuka. V tejto chvíli si však cením ponuku Liptovského Mikuláša a budem bojovať za jeho farby. Teším sa na viacerých chlapcov, s ktorými sa poznáme z pozície spoluhráčov či súperov už dlhé roky. Či už ide o Mareka Urama, Jana Tabačka, Rada Suchého, alebo Tomáša Nádašdiho. Rovnako tak však na celý tím a teším sa na spoznanie s mladšími chalanmi. Dôležité pre mňa bolo aj to, že budem trénovať pod kvalitnou trénerskou taktovkou," uviedol Spilar pre hokej.sk.

V kariére 36-ročného krídelníka to bude už siedmy klub v rámci najvyššej slovenskej súťaže. Najviac zápasov v nej odohral za HC Košice, objavil sa však aj v tímoch Zvolena, Slovana Bratislava, Žiliny a Nitry, v závere sezóny 2010/2011 bol členom popradského klubu. Na konte má celkovo 732 zápasov, v ktorých získal 483 (204+279) kanadských bodov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokej.sk

Diskusia

Podobné články