Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na Žilinu sa valia zlé správy: Slávny ruský tím zrušil zápas, v úvode ročníka bude MsHK bez divákov

ŽILINA - V Žiline to mal byť sviatok, nakoľko v prípravnom zápase mali "vlci" hostiť slávny ruský Spartak Moskva.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Fanúšikov ale aj vedenie klubu táto správa rozhodne nepotešila: "Z dôvodu zmeny programu Spartaka Moskva a uprednostneniu iného programu (v Rusku) sa nedeľňajší prípravný zápas ruší," napísal klub na oficiálny facebookový profil.

Viac k veci dodal Imre Valášek, športový riaditeľ MsHK DOXXbet Žilina: "Rusi zmenili program, čo nám oznámili štvrtok 3. augusta dopoludnia. Je nám to ľúto, no už to nezmeníme. Určite by tento duel bol pre nás zaujímavou konfrontáciou, no verím, že počas prípravy máme aj tak nabitý program, kde nás preveria atraktívne celky," povedal pre tipsportextraliga.sk.

Aby toho pre stredoslovenský klub nebolo málo, tak kvôli výtržnostiam v semifinále minulej sezóny proti Nitre SZĽH zakázala vstup fanúšikom v troch domácich zápasoch: "V prvom rade mi je veľmi ľúto, že naši verní fanúšikovia budú mierne sklamaní. Vzľadom na minuloročné výtržnosti v našej Tipsport Aréne rozhodla disciplinárka o treste. Prvé tri domáce zápasy v novej sezóne (Poprad, Nitra, Trenčín) odohráme bez divákov. Voči tomuto rozhodnutiu sa nedá odvolať, musíme ho len akceptovať," pokračoval Valášek.

Dobrou správnou je, že vinníci sú známi: "Máme ich identifikovaných a spolupracujeme s políciou. Samozrejme, budeme súdne či mimosúdne vymáhať od nich pokutu. Len na dokreslenie celkové náklady na zvýšené bezpečnostné opatrenia stáli klub viac než 30 tisíc eur," dodal.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: mshkzilina.tipsportextraliga.sk, facebook.com/mshkzilina

Diskusia

Podobné články