Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice na turnaj do Třinca

Hokejisti úradujúceho extraligového majstra HC Košice sa v najbližších dňoch predstavia na turnaji v českom Třinci. Zverenci Antona Tomka si postupne zmerajú sily s ruským klubom Severstaľ Čerepovec a českými extraligistami z Třinca a Vítkovíc.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prvý ročník turnaja s názvom Steel Cup bude hostiť nedávno otvorená Werk aréna. Košičania v nej odohrajú zápasy proti Čerepovcu a domácemu Třincu. Proti Vítkoviciam nastúpia v piatok v ostravskej ČEZ aréne.

"Zápasy odohráme tri dni po sebe bez oddychu, bude to teda veľmi náročné a vyčerpávajúce. Sme oslabení o niekoľkých zranených hráčov, ale na druhej strane dostanú príležitosť juniori a hráči, ktorí zatiaľ hrali menej. Na turnaji by sa mal zapojiť do hry už aj Martin Štrbák," uviedol tréner Tomko pre hckosice.sk.

Tím slovenského majstra odcestoval do Třinca už v utorok. Tréner východniarov nebude mať k dispozícii kompletný káder. Pre zranenie necestovala do Třinca štvorica Sojčík, Lapšanský, Češík a Macejko. Košičania zatiaľ v príprave na novú sezónu odohrali tri zápasy. Po prehrách s Martinom (2:3) a Slovanom Bratislava (1:3) remizovali vo Zvolene 2:2.

Program turnaja Steel Cup v Třinci a Ostrave:

Utorok, 12. augusta: 18.00: HC Oceláři Třinec - HC Vítkovice Steel

Streda 13. augusta: 18.00: Severstal Čerepovec - HC KOŠICE

Štvrtok, 14. augusta: 15.00:HC Vítkovice Steel - Severstal Čerepovec

Štvrtok, 14. augusta: 19.00: HC Oceláři Třinec - HC Košice

Piatok, 15. augusta: 14.00 HC Oceláři Třinec - Severstal Čerepovec

Piatok, 15. augusta: 17.00 HC Vítkovice Steel - HC Košice (v Ostrave)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články