Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ivan Baranka sa hlási do zostavy Slovana Bratislava

Slovan Bratislava už môže počítať aj so službami Ivana Baranku. Slovenský reprezentant je už zdravotne fit a je pripravený si odkrútiť svoj debut v drese belasých.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Bratislavský Slovan sa pred novou sezónou KHL predstaví na prípravnom kempe v Švajčiarsku. V Bellizone, takmer 20-tisícovom meste, odohrajú belasí počas piatich dní tri prípravné zápasy. Trénera Rostislava Čadu teší aj fakt, že sa bude môcť spoľahnúť na takmer všetkých svojich zverencov.

Do Bellinzony by mal odcestovať kompletný káder "belasých" už aj s uzdraveným obrancom Ivanom Barankom. Otáznik visí iba nad útočníkom Petrom Ölveckým, ktorého trápi menšie zranenie v hornej časti tela a o jeho účasti v kempe sa malo rozhodnúť počas utorka.

Slovan si vo Švajčiarsku zmeria sily najprv vo štvrtok o 20:00 h s ruským klubom KHL Viťaz Podoľsk. Stretnutie bude mať zvláštny náboj pre švédskeho brankára Johana Backlunda, ktorý v drese Viťazu pôsobil v minulej sezóne. Po dni voľna bude Slovan Bratislava v sobotu čeliť švajčiarskemu tímu HC Lugano a prípravný kemp vo Švajčiarsku zavŕšia slovanisti v nedeľu, keď o 19:00 narazia na CSKA Moskva. Návrat domov je naplánovaný na začiatku budúceho týždňa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články