Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kanada plánuje šikovne obísť pravidlá: Na Olympiádu chce zobrať tieto dve legendy NHL!

OTTAWA - Na OH 2018 do Pjongčangu nemôžu ísť hráči, ktorí sú pod zmluvou v NHL, takže tímy musia loviť hlavne v európskych zdrojoch.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Rovnako sa pozerá aj generálny manažér Kanady Sean Burke, ktorý ako možnosť berie i hokejistov z AHL či juniorských súťaží. Avšak, prezradil aj to, ako dostať do tímu dve legendy, ktoré majú v najlepšej hokejovej lige sveta dokopy odohraných cez 3200 stretnutí.

Prečítajte si aj: VIDEO Legenda Montrealu Canadiens sa už nikdy nevráti, rozhodol o tom klub

Burke verí, že mu pomôže trh s voľnými hráčmi, kde je stále niekoľko zvučných mien vrátane štyriadsiatnikov. Jarome Iginla a Shane Doan stále zvažujú svoju budúcnosť a čakajú, či po nich siahne nejaký tím. Ak by sa tak nestalo a obaja by nemali začiatkom budúceho kalendárneho roku kontrakt v NHL, mohli by si zahrať na OH, kde by sa rozlúčili s kariérou.

"Nemyslím si, že by sme ich museli presviedčať," povedal Burke: "Sú to hráči, ktorí mnohokrát bojovali za svoju krajinu a boli dôležitými členmi tímu."

"Je jasné, že obaja sú veľmi blízko konca v NHL. Netuším, ako rozmýšľajú ohľadom budúcnosti, ale určite sú to hráči, ktorých zvážime," dodal Burke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: thescore.com

Diskusia

Podobné články