Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Toto musíte vidieť: 10 úchvatných fotiek opitých hráčov NHL aj s malým bonusom!

Top
BRATISLAVA - V porovnaní s ostatnými profesionálnymi športmi je hokej pomerne skromný, pokiaľ ide o párty. Tento článok nám však jasne naznačuje, že aj súčasné hviezdy NHL si počas svojho pobytu mimo ľadu môžu vychutnať jeden či dva poháriky.
Zdroj: koláž/hs
Zdieľajte:

P.K. SUBBAN

Na fotke si užíva s hviezdou baseballu Jose Bautistom. Ako môžete sami vidieť na stole majú hneď niekoľko fliaš alkoholu. Chlapci tvrdo pracovali, zaslúžia si pár hodín oddychu. Dúfame, že si Subban po tomto večierku priniesol so sebou nejaký ten Listerine..

EVGENI MALKIN

Áno, je to pravda, stačí ak rýchlo zadáte do Google spojenie "opitý Malkin" a budete prekvapení. Budete mať na výber hneď niekoľko fotografií. Zo všetkých obrázkov sa nám práve táto fotografia zdala najslušnejšia. Evgeni pózuje s levom. Ale to by sme neboli my, keby sme nepridali aj bonus.

Prečítajte si aj: VIDEO Dojemný píbeh transgender hokejistu: Očarí vás obrovskou láskou k hokeju!

ERIK KARLSSON

Zdá sa, že na tejto akcii vypil príliš veľa piva , keďže sa snaží udržať oči otvorené.

TYLER SEGUIN

Pokiaľ ide o obrázok, necháme to na vaše predstavy. Pravdepodobný scenár, Seguin bol príliš opitý a na túto noc si nebude pamätať.

ALEX GALCHENYUK

Alex je ďalší hráč, ktorý robil zaujímavé titulky svojmu klubu, či je to cez noc počas párty, alebo údajný rozpor so svojou bývalou priateľkou.

CLAUDE GIROUX

V roku 2014 bol vzatý do väzby za to, že chytil za zadok policajta, keď bol opitý v nočnom klube Ottawa. Z tohto činu bol obvinený hneď dvakrát.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Talent z Česka či reprezentanti Kazachstanu: Päť slávnych hokejistov, ktorí neuspeli v NHL

JONATHAN TOEWS

Fanúšikovia Toewsa sa pravdepodobne museli dvakrát pozrieť na túto fotografiu, keďže ho považujú za jedného z najslušnejších hokejistov mimo ľadu.

WAYNE GRETZKY

Bolo našou povinnosťou zahrnúť do tohto zoznamu legendu z minulosti. Gretzkyho zachytili počas oslavy. Nie sme si 100% istí, ale podľa farby očí máme dôvod uveriť, že nasledujúci deň mal poriadnu opicu.

ALEX OVECHKIN

Ovie miluje, keď ho mimo ľadu živí párty s veľkým počtom žien. Či už je to doma v Rusku, na lodi alebo s kŕdľami žien vo Vegas. Na tomto obrázku je obklopený ôsmymi ženami. Oh, a ten DJ bol v ten deň Tiesto, jeho dobrý kamarát.

PATRICK KANE

Tento článok sme ukončili jediným možným spôsobom a to je s majstrom v pití. Takto vyzerá Patrick Kane na mol. Ešte horšie bolo, keď čelil obvineniam z znásilnenia, ktoré takmer ohrozili jeho kariéru v NHL.

Patrick Kane (vpravo)

BONUS

Pri autogramiáde počas majstrovských osláv HC´05 iClinic Banská Bystrica sme vyspovedali niekoľko hráčov, ale to, čo predviedol Jonathan Carlsson bolo fantasticky zábavné.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Matej Kubove

Diskusia

Podobné články